Transport Verenigd Koninkrijk van een auto


Er zijn enkele opties waarbij je jouw favoriete voertuig van of naar het Verenigd Koninkrijk kunt importeren of exporteren. Het kost misschien wat extra tijd en geld, maar het is de moeite waard om je auto met je mee te verhuizen. In dit blog leggen we uit wat er komt kijken voor transport Verenigd Koninkrijk van jouw eigen auto.

Voorbereiding voor het transport van je auto

Eerst moet je de voorwaarden voor het importeren van een bepaald type voertuig in het land van bestemming of oorsprong achterhalen. Dit kan ook het soort vracht omvatten dat moet worden gebruikt als middel voor omzetting. Dit helpt je bij het berekenen van de betrokken service om je plannen te voltooien, terwijl je een auto vanuit het vaste land naar het Verenigd Koninkrijk importeert of deze vanuit het Verenigd Koninkrijk naar een land in Europa exporteert.

Transport Verenigd Koninkrijk de wettelijke vereisten

Het wordt aanbevolen om goed ervaren commerciële bedrijven te gebruiken bij het importeren en exporteren van voertuigen over de hele wereld, omdat het een ingewikkeld proces is. Als je geen ervaring hebt, heb je hulp nodig om een specifiek voertuig te vinden voor transport Verenigd Koninkrijk. Iemand zal je moeten adviseren over hoe je een voertuig importeert, hoe je btw en invoerrechten betaalt, hoe je goedkeuring van een voertuig krijgt en hoe je een geïmporteerd voertuig kunt registreren. Vergeet bovendien niet voor jezelf tijdelijk vervoer te regelen, indien nodig. Zodra je voertuig in het Verenigd Koninkrijk aankomt, moet het worden opgehaald bij de haven en worden vrijgegeven door de lokale douane-expediteurs, voordat je erin wegrijdt. Reken op kosten van ongeveer £ 500 of meer, afhankelijk van het type auto en het bouwjaar. Hoewel de meeste verladers je graag zullen helpen, zullen bepaalde gegevens door jou moeten worden ingevuld. Het is dus de moeite waard om te weten wat vereist is.

Totaalprijs voor transport

Hoogstwaarschijnlijk kunnen de kosten van voertuig tot voertuig verschillen. Invoerrechten kunnen namelijk per motorvoertuigen variëren, afhankelijk van hun functie en land van productie. Personenauto's hebben een ander recht dan commerciële voertuigen. Gewoonlijk wordt minder dan 18% btw toegepast op veel geïmporteerde voertuigen, gebaseerd op de inkoopprijs. Dit geldt ook voor SUV's, vrachtwagens en motorfietsen. Het is van cruciaal belang dat je alle bijbehorende kosten in overweging neemt, inclusief prijzen van de aankoop van de auto en levering van je nieuwe voertuig in het Verenigd Koninkrijk.


vrachtwagen