Private lease


Private lease aanschaffen in 3 stappen

Een auto leasen, hoe gaat dat precies in zijn werk? Via Mijnprivatelease.com kun je op een eenvoudige manier bepalen waar jij je auto wilt leasen en hoeveel je daarvoor betaalt. Zo krijg je een bruikbaar overzicht van leaseauto’s en de kosten: gemakkelijk te vergelijken met alle leasemaatschappijen waarmee wij verbonden zijn. Er komen steeds meer leasemaatschappijen bij en dat betekent dat je steeds ruimere keuze hebt en dat je altijd een goed overwogen keuze kan maken. Hoe je een private leasecontract kunt afsluiten lees je in deze blog.

Stap 1: Maandlasten en looptijd

Op de homepage kun je de maximale maandlasten en de looptijd van je contract invullen, om zo direct een overzicht te krijgen van de beschikbare auto’s. Het grote voordeel van deze website is dat de maandlasten van verschillende leasemaatschappijen op een rij staan: zo kun je de prijzen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Maar er kan op meerdere punten vergelijken worden.

Stap 2: Filter en vergelijk

Het overzicht kan gefilterd worden op diverse criteria die voor jou belangrijk kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prijs, maar ook aan brandstof, merk en carrosserie. Op deze manier kun je de verschillende auto’s en prijzen nog beter met elkaar vergelijken en kies je voor de goedkoopste private lease. De private lease vergelijker is gemakkelijk te bedienen op de website.

Stap 3: Vraag een offerte aan

Wanneer je een keuze hebt gemaakt of nog meer informatie wilt opvragen over de gewenste lease auto kun je vrijblijvend een offerte aanvragen bij de verschillende leasemaatschappijen. Ook als je een auto specifieker wilt samenstellen dan mogelijk is op de website kun je bij deze maatschappijen terecht. En op basis van deze offertes kun je een keuze maken!


auto kopen tweedehands