Onbezorgd op vakantie?


Controleer naast je auto ook de caravan!

De eerste zonnestralen tonen zich weer en het vakantiegeld wordt gestort. Tijd om een vakantie te plannen. Zin in kamperen met het gezin met een beetje luxe? Dan is de keuze voor de caravan makkelijk. Vlak voor de vakantie schaffen veel mensen nog een nieuwe auto aan. Ze denken veilig op weg te gaan, maar vergeten vaak de caravan ook te controleren. Je wilt natuurlijk wel veilig aankomen op jouw vakantiebestemming. Dus laat je caravan ook eens controleren door caravancheck van een Vakgarage.

Waarom zou je een caravancheck laten doen?

Als je iets twee keer verzekert ben je oververzekerd en betaal je dus te veel. Wil je een autoverzekering afsluiten? Dan is het raadzaam op Autoverzekering.nl een autoverzekering te vergelijken.

Autoverzekering vergelijken

Hier is een heel simpel antwoord op te geven. Je wilt veilig aankomen op jouw vakantiebestemming. Vergeet niet dat de caravan de hele winter in de stalling heeft gestaan. Doordat de caravan langere tijd heeft stilgestaan, drogen de banden uit, maar ook onderdelen worden aangetast.

Wil je een reis zonder zorgen, dan doe je er verstandig aan om ook jouw caravan te laten controleren. Met een caravancheck voorkom je problemen onderweg, zoals klapbanden, technische mankementen of simpelweg een bekeuring. Het is gewoon slim om je caravan te laten controleren door een specialist.

Waaruit bestaat een caravancheck?

Een caravancheck wordt uitgevoerd door een specialist en is overal anders. Een caravancheck van vakgarage is enorm uitgebreid. Allerlei punten worden gecontroleerd. Zo wordt allereerst een visuele check gedaan, waarna de specialist grondig de onderstaande punten uitvoerig controleert.

Controle van:

  • Banden.
  • Koppelingen.
  • Losbreekinrichtingen en kabelaansluiting.
  • Remmen.
  • Stabilisator.
  • Chassis.
  • Wielen.
  • Uitdraaisysteem.
  • Neuswiel.

Maar dat niet alleen! Ook de technische installatie van de caravan, gasfles, vulslang en leidingen worden door de specialist van Vakgarage gecontroleerd. Geen enkel punt wordt over het hoofd gezien. Zo weet je zeker dat je veilig op reis gaat.

Ga veilig op reis met een caravancheck

Ga eens langs bij een Vakgarage voor een caravancheck en ga veilig op vakantie. Uiteraard kun je pech onderweg nooit geheel voorkomen. Maar door je caravan te laten checken, ga je wel met een gerust gevoel op vakantie.


auto kopen tweedehands