Heb je al eens aan een tweedehands heftruck gedacht?


Heb je je eigen onderneming of werk je voor een voor een bedrijf, en heb je een (extra) heftruck nodig? Misschien dat je nog twijfelt over de aanschaf. Een nieuw exemplaar kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen en het is logisch dat je zeker wil weten of de machine zichzelf terugverdient. Maar heb je al eens aan een tweedehands heftruck gedacht? Lees verder en ontdek waarom een tweedehands machine zo gek nog niet is.

Bespaar op de kosten

Het is je ongetwijfeld bekend dat een nieuwe heftruck een dure aanschaf is. Maar realiseer je dat een heftruck net dat ene verschil kan maken binnen je bedrijf. Misschien heb je momenteel al meerdere heftrucks in gebruik, of misschien wordt dit je eerste exemplaar. Als je voor een tweedehands model kiest, scheelt dat behoorlijk in de centen. Hoe ouder de heftruck is, des te goedkoper wordt het in de aanschaf. Verdiep je eens in de tweedehands markt en bekijk of er een heftruck tussen zit die aan je eisen voldoet.

Snelle afhandeling

Heb je de heftruck zo snel mogelijk nodig? Als je een tweedehands exemplaar koopt, hoef je niet te wachten tot de heftruck klaar is uit productie. De meeste tweedehands heftrucks zijn klaar voor gebruik en kan je direct in dienst nemen. Zo boek je snel resultaat.

Ruil je tweedehands heftruck in

Ook als je na enige tijd je tweedehands heftruck wil verkopen, levert de machine je nog steeds geld op. Er zijn genoeg geïnteresseerden voor de koop van een tweedehands heftruck. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je heftruck na gebruik niks meer oplevert. Daarnaast is het ook beter om je heftruck te verkopen voor de waarde dat de machine nog heeft, in plaats van het item volledig af te schrijven.


heftruck