Trend van de audi


Het merk Audi is erg populair en is onderdeel van de Volkswagen Group, vooral onder zakelijke rijders is het merk Audi razend populair. Het auto merk Audi wordt steeds populairder dit en komt onder andere door de goede service die ze verlenen aan hun audi rijders. Daarnaast zijn de Audi’s zeer luxe ingericht en hebben allerlei handige technische snufjes aan boord. Zo zijn er assistentiesystemen en technologieën die er voor zorgen dat je een zuiniger verbruik hebt en daardoor een lagere CO2 uitstoot, dit draagt bij aan een beter milieu. Ook zorgen deze assistentiesystemen er voor dat je veiliger op de weg bent, beter kun inparkeren en helpen je een aanrijding te voorkomen. “voorsprong op techniek” dat is de slogan van Audi en of deze stand blijft houden zal blijken uit hun nieuwe modellen.

Nieuwe modellen van Audi

Audi TT Roadster Dit model is inmiddels te koop. Dit is een cabrio met een stofkap en beschikt over dezelfde techniek als de Audi Coupé.

Audi Sport Quattro Dit model is al zeer oud, maar weer in een nieuw jasje gestoken. Er zijn wat elementen van vorige modellen, maar technisch zijn er heel wat verbeteringen. Een echte mix tussen een Roadster en Speedster. Dit model komt in 2018 op de markt.

Audi TT Sportback Dit nieuwe model is een vierdeurs versie van de Audi TT. Deze auto is nog niet verkrijgbaar en er zijn alleen concept afbeeldingen uitgebracht. Nog even wachten dus op dit topmodel.

Audi R8 Voor het nieuwe model van de Audi R8 werkt audi opnieuw samen met Lamborghini. Er worden betere prestaties beloofd omdat er maarliefst een gewichtsverlies is van 100kg. Hierdoor beloven ze betere prestaties. De nieuwe Audi R8 is al verkrijgbaar.

Audi A1 In is het nieuwe model van de Audi A1 in productie gegaan. De Audi A1 is lichter, efficiënter ingericht waardoor er meer ruimte is en daarnaast worden er veel snufjes van de Audi A3 gebruikt.

Wil je ook graag een Audi rijden?

Wil jij ook een audi kopen, hou dan verschillende websites in de gate voor een goede deal. Een andere optie is om een audi te importeren uit het buitenland. Er is namelijk steeds meer interesse voor de import van gebruikte auto’s. Dit kmt mede doordat het Nederlandse aanbod kleiner is dan de vraag naar auto’s.


auto kopen tweedehands